Noticas IDI

El recinte firal de Maó acull aquest cap de setmana la fira Arrels

 

La fira del producte local i cuina de Menorca, Arrels, es consolida en una tercera edició que compta amb un programa replet d’activitats. Més de 40 estands de producte local, 12 actuacions de cuina en directe amb cuiners de prestigi, tastos guiats, i un espai de tallers pels més petits.

Arrels, és un espai que permet als productors vendre el seu producte, a més, els dona l’oportunitat de promocionar i donar a conèixer noves varietats, així com oferir receptes atrevides i innovadores del seu producte preparades per cuiners locals.

A més dels estands, la fira també compta amb l’Aula de Tast, un espai que oferirà tastos guiats, maridatges i ponències varies com la degustació de productes del projecte Agroxerxa i l’Associació de Productes d’Agricultura Ecològica (APAEM) que tendrà lloc diumenge horabaixa.
 
Arrels estarà oberta dissabte 6 d'abril de 10 h a 21 h, i diumenge 7, de 10 h a 19 h. L’entrada té un cost de 3€ que inclou tres tiquets de tast intercanviables per degustacions. Per accedir a l’Aula de Tast el cost serà d’1€. Per inscriure’s a l’Aula Infantil 2€ i es podrà fer a la mateixa recepció del recinte.

Aquest cap de setmana, les persones amants del producte local menorquí i en general de la cuina d'autor, tenen una cita ineludible al recinte firal de Maó.

Per a més info, horaris i programa podeu visitar el web.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0174 segons. IDI versió 3.2.0-dev