Noticas IDI

Una activitat infantil per celebrar el 1r aniversari del mercat “Dissabtes de pam a pam”

 

Per tal de celebrar el primer aniversari del mercat itinerant Pam a Pam, els municipis de Porreres, Algaida i Montuïri han posat en marxa una nova iniciativa destinada als més petits.

L’activitat, dissenyada per l’IDI amb col·laboració dels pobles implicats, consisteix a assenyalar els comerços de cada localitat. Amb el títol “Saps quins comerços hi ha a...”, els nins i nines han de marcar en un mapa les botigues més representatives. A més, també s’ha preparat un joc de memòria sobre les diferents tipologies de comerços que hi ha al poble.

L’objectiu és que els infants es familiaritzin amb el comerç de proximitat. Porreres va ser la localitat que va estrenar l’activitat infantil, que continuarà aquest proper dissabte 11 de maig a Algaida, i dia 18 de maig, a Montuïri.

Des de fa un any, els municipis de Porreres, Algaida i Montuïri organitzen un mercat itinerant de productes agroalimentaris i artesanals de proximitat com a alternativa complementària al mercat convencional.

El projecte “Dissabtes de Pam a Pam” té l’objectiu de promocionar tant els productes agroalimentaris locals com fomentar i potenciar l’artesania. El mercat s’instal·la durant els tres primers dissabtes de cada mes als tres municipis, de forma correlativa.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0248 segons. IDI versió 3.2.0-dev