Noticas IDI

L’IDI i BYD signen un conveni per promocionar el sector nàutic de Balears a nivell internacional

 

L'IDI i l'Associació Balearic Yacht Destination han signat un conveni amb la finalitat d'afavorir el foment i el creixement del sector nàutic balear. D'aquesta forma, s'ha creat un pla d'actuació conjunt per a la promoció exterior del sector nàutic i industrial i fomentar la imatge de Balears com a destinació nàutica en fòrums nacionals i internacionals.

S’ha de tenir en compte que el sector nàutic és un dels motors de l'economia balear. El sector de la nàutica recreativa concentra a les Illes Balears 272 empreses, han facturat 561 milions d’euros presentant un creixement acumulat del 10,5% en quatre anys, i ocupa 2.676 treballadors. El 40% de les empreses pertanyen a l’àmbit del refit&repair, tant de grans com petites i mitjanes eslores. La resta de la cadena de valor està formada per firmes de comerç, comerç i reparació, xàrter, brokerage, marines, construcció d’embarcacions, i agències de serveis.

Gràcies a la signatura d'aquest acord, l’IDI i BYD participaran de forma conjunta en diferents fires nàutiques internacionals, com Fort Lauderdale International Boat Show que se celebra a Florida, amb la finalitat d'impulsar les activitats empresarials del sector nàutic i, especialment, les vinculades a la reparació i manteniment d'embarcacions a les Illes Balears.

El Palma International Boat Show, organitzat per l’IDI, també es veurà beneficiat de l’acord amb BYD ja que es promocionarà als principals fòrums nàutics internacionals. L'edició d'enguany de la fira nàutica ha comptat amb 270 empreses participants i s’hi han exposat 600 embarcacions, 300 d'elles a la mar.

Sobre Balearic Yacht Destination

BYD és una associació que reuneix les principals empreses del sector nàutic balear amb la finalitat de crear una imatge internacional altament competitiva que posicioni a Balears com un de les principals destinacions de Yachting del món.

L'objectiu de BYD és convertir-se en una associació que treball i de forma coordinada amb les autoritats de balears per fomentar la indústria i els serveis que ofereixen les illes. A través de l'assistència a fires internacionals, BYD promociona les Illes Balears com una de les destinacions més rellevants i atractives per al yachting.

De fet, aquest any, BYD assistirà a les fires que es realitzen a Mònaco, Florida, Amsterdam i a Barcelona per impulsar la imatge de Balears a nivell internacional. 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0189 segons. IDI versió 3.2.0-dev