Noticas IDI

Ja tenim dissenyadora guanyadora del Premi Balear de la plataforma Mallorca Design Day

 

Marisa del Hoyo, amb la col•lecció Nanook, ha estat la dissenyadora guanyadora de la categoria balear del certamen Mallorca Design Day, guardó patrocinat per l’IDI.

Del Hoyo va mostrar, juntament amb la resta de finalistes, les seves creacions a la desfilada final de Mallorca Design Day, on també es va poder gaudir dels models dels guanyadors de la categoria internacional, que va guanyar Nicolás Sánchez; categoria nacional, per a David de Calle; i curvi, que va ser per a Carla García. Durant l’esdeveniment, celebrat a Puerto Portals, també es va donar a conèixer el primer premi de fotografia street style, que va ser per a Josep Bestard.

Mallorca Design Day és una plataforma de foment del disseny que pretén donar a conèixer nous talents a partir de concursos de moda a nivell internacional, nacional i local, i de fotografia street style. Després de la gran repercussió que va tenir aquesta iniciativa a la primera edició, s’ha incrementat molt el nombre de propostes presentades. En total, 121 col•leccions han optat per alguna de les categories de moda.

L’IDI forma part d’aquest projecte per donar suport al sector de la moda, un dels prioritaris per a l’economia segons el Pla d’Indústria, i per al foment del disseny com a element diferenciador i de millora de les empreses de les Illes.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0200 segons. IDI versió 3.2.0-dev