Noticas IDI

L’IDI impulsa la creació d’espais d’exposició a les empreses industrials

L’IDI ha impulsat el darrer any la creació d’espais expositius a empreses industrials gràcies a la posada en marxa del programa Exposa by IDI. Un total de quatre empreses s’han acollit a la iniciativa pilot que pretén incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes en aquest sector.

A més, també es fomenta la incorporació de la cultura de la innovació i el disseny a la indústria balear. Per això, s’ha proposat a les empreses del sector de l’hàbitat la creació d’un espai atractiu en el qual mostrar als consumidors els productes fabricats.

Un tècnic de l’IDI especialista en disseny d’interiors ha visitat i analitzat l’espai de les empreses participants en el programa. Posteriorment, s’ha plantejat una proposta per millorar l’espai on s’exposarà el producte que fabriquen, tenint en compte les necessitats de cada cas particular.

El resultat ha estat una proposta personalitzada de disseny de l’espai per enriquir l’exposició dels articles. A més, està previst que el tècnic de l’IDI faci un seguiment de les obres de reforma fins que el projecte estigui finalitzat.

Les empreses que han participat a la primera edició d’Exposa by IDI han estat tres indústries dedicades a la fusteria (mobiliari i tancaments), i una de fabricació d’articles de vidre bufat.

El projecte Exposa by IDI és una acció del Pla d’Indústria de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria. Concretament, s’emmarca dins la línia d’acceleració tecnològica, modernització i innovació, que fomenta la incorporació del disseny com a element de modernitat i millora competitiva de les empreses industrials de les Illes Balears.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0244 segons. IDI versió 3.2.0-dev