Noticas IDI

Visita a empreses amb la metodologia 5S implantada

 

El proper divendres, 14 de juny, l’IDI ha organitzat una visita a empreses que tenen implantada la metodologia 5S per tal que altres empresaris interessats en aquesta filosofia puguin comprovar els beneficis i el funcionament pràctic de les 5S.

Està previst que els assistents visitin Astilleros de Mallorca, a Palma, i Poraxa, a Porreres. Aquestes indústries mostraran la millora de la productivitat i dels serveis que s’ha aconseguit gràcies a les 5S. També explicaran com s’ha adaptat el personal a la nova metodologia.

L’IDI, en col·laboració amb Rotary Club, ha iniciat una sèrie d’iniciatives per donar a conèixer i promoure entre les empreses de les Balears la metodologia 5S, que fomenta la competitivitat de les organitzacions mitjançant la millora de la productivitat, qualitat dels productes i serveis, i la motivació i adaptació als canvis de les persones implicades.

Aquesta visita per conèixer casos pràctics de la filosofia 5S completa el curs que ja es va dur a terme el passat mes de febrer, amb la col•laboració d’Euskalit.

Aquí podeu conèixer el programa complet de la visita i inscriure-us-hi.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0215 segons. IDI versió 3.2.0-dev