Noticas IDI

Finalitzen els primers plans de transformació digital per a les indústries

 

El programa “Digitalitza la teva indústria” ja té a punt els primers plans de transformació digital per a empreses. Els consultors ja han lliurat els primers estudis a les indústries que es van apuntar a l’ajuda de l’IDI, una subvenció que té per objectiu impulsar la indústria 4.0 dins el sector empresarial de les Illes Baleares i cercar així la màxima eficiència i competitivitat industrial a través de la digitalització.

Per tal d’aconseguir aquesta finalitat, des de l’IDI es va convocar el programa “Digitalitza la teva indústria”, consistent en subvencionar el 90% del cost dels estudis de transformació digital elaborats per habilitadors especialitzats que han assessorat i visitat les empreses per conèixer les seves necessitats. Durant aquest mes de juny, els experts han finalitzat la feina a les 12 empreses que tenen fins a
25 treballadors. Durant l’estiu, es donaran per acabats els estudis de les indústries amb més personal contractat.

A partir d’ara, s’organitzaran tallers demostratius de tecnologies concretes en funció de les necessitats detectades, i un curs de formació grupal especialitzat en coneixements de tecnologies 4.0.

A més, s’ha de destacar que les empreses poden acollir-se a l’ajuda de digitalització industrial de la Direcció General d’Indústria per poder posar en marxa el pla realitzat amb el programa de l’IDI.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0223 segons. IDI versió 3.2.0-dev