Noticas IDI

Obert el termini d'inscripció dels Premis QIA per a projectes empresarials innovadors

 

Els Premis QIA (Quality Innovation Award) han posat en marxa una nova edició per distingir empreses i organitzacions amb projectes innovadors. Es tracta d'una competició per estimular el sorgiment i el desenvolupament d'innovacions de producte, de procés, organitzatives, etc.

El termini per a la presentació de projectes finalitza el proper 19 de setembre. Al novembre està previst el lliurament de premis de la fase nacional, i al febrer de 2020, la cerimònia internacional dels Premis QIA a Finlàndia.

Les categories a les quals es pot optar són innovacions potencials; innovacions responsables i de recursos renovables (innovacions d'economia circular); innovacions en el sector sanitari; innovacions en el sector educatiu; innovacions en el sector públic; i innovacions en empresa (Micro & startup-PIME-grans).

Quality Innovation Award QIA és una competició creada en 2007 per Excellence Finland per impulsar projectes innovadors a les empreses i organitzacions, i donar reconeixement local i internacional als projectes més innovadors. Des de llavors, s’han incorporat al comitè organitzador entitats de promoció de la qualitat, excel·lència i innovació, com el CEX, que participa en els premis des de l'any 2017.

Més informació i inscripcions

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0201 segons. IDI versió 3.2.0-dev