Noticas IDI

Projectes empresarials d'èxit gràcies a iemprèn

 

Des del servei iemprèn de l’IDI, han elaborat una sèrie de vídeos per donar a conèixer casos d’èxits d’emprenedors que han aconseguit fer realitat la seva idea de negoci gràcies a l’assessorament i l’acompanyament dels tècnics de l’IDI.

Un dels casos d’èxits que coneixerem és el de l’Espai Caramulls de Laura Collado, que es defineix com a mare i mestra, i que ha muntat una àrea dedicada a joguines didàctiques i llibres infantils i una zona destinada a trobades familiars, festes infantils i àrea de jocs. Laura assegura que “a l’IDI, em vaig sentir escoltada” i que, gràcies a l’acompanyament d’iemprèn, va poder dur a terme una idea de feia anys. Laura recomana a altres emprenedors que “pensin en gran”.

Cuinant, un restaurant a Inca del xef Jaume March, és un altre dels casos d’èxit d’iemprèn. March ha posat en marxa un local de cuina de mercat i d’autor amb productes mallorquins. Jaume va arribar al servei d’iemprèn cercant ajudes i subvencions per a emprenedors i ja va continuar amb l’assessorament dels tècnics. El consell que donaria March a altres persones que vulguin iniciar una aventura empresarial és que “cerquin un bon nom, que sigui atractiu, i que tenguin un bon pla d’empresa i un estudi de mercat”. Així mateix Jaume March assegura que la diferenciació és vital a l’èxit del projecte empresarial.

Si teniu una idea empresarial i voleu fer-la realitat, contactau amb iemprèn que compta amb tots els recursos per emprendre.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0213 segons. IDI versió 3.2.0-dev