Noticas IDI

Més de 400 assistents a les sessions iemprèn sobre les ajudes d’autoocupació

 

 

Durant tres mesos, els tècnics del programa iemprèn han organitzat diferents activitats tant a la seu de l’IDI com a diferents municipis per explicar als usuaris tots els ajuts disponibles actualment per a emprenedoria i autoocupació.

A més, també s’ha format als assistents sobre l’elaboració d’un pla d’empresa, requisit indispensable per sol·licitar les ajudes d’inici d’activitat i reenfocament empresarial.

L’objectiu de les sessions és donar a conèixer a la ciutadania les subvencions, així com facilitar la tramitació de les ajudes, que es poden sol·licitar fins el proper dia 6 de setembre. Està previst que les xerrades continuïn cada dijous a l’IDI (Pl. Son Castelló, 1. Palma) i als municipis que ho sol·licitin. Es poden consultar les properes sessions al web d’iemprèn.

A més, també s’ha de destacar que el servei de l’IDI ofereix a les persones que vulguin iniciar un projecte empresarial una formació en línia que cobreix tots els conceptes necessaris per a la creació d’una empresa. S’ha de destacar que aquesta formació és també un requisit indispensable per demanar els ajuts d’inici d’activitat i reenfocament empresarial.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0236 segons. IDI versió 3.2.0-dev