Noticas IDI

Les empreses d’Exposa faran realitat la proposta d’espai expositiu

 

Les quatre empreses industrials que han participat en el pla pilot d’Exposa han decidit dur a terme la construcció de l’espai expositiu proposada per tècnics de l’IDI. Les obres s’iniciaran en una de les empreses en tres mesos, i la resta les començaran un poc més tard.

Aquesta iniciativa de fer realitat el projecte d’espai expositiu constata la satisfacció empresarial davant del programa Exposa.

L’objectiu d’Exposa és impulsar la creació d’espais expositius a empreses industrials per incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes en aquest sector. A més, també es fomenta la incorporació de la cultura de la innovació i el disseny a la indústria balear. Per això, s’ha proposat a les empreses la creació d’un espai atractiu en el qual mostrar als consumidors els productes fabricats.

Un tècnic de l’IDI especialista en disseny d’interiors ha visitat i analitzat l’espai de les empreses participants en el programa. Posteriorment, s’ha plantejat una proposta per millorar l’espai on s’exposarà el producte que fabriquen, tenint en compte les necessitats de cada cas particular. El resultat ha estat una proposta
personalitzada de disseny de l’espai per enriquir l’exposició dels articles. A més, està previst que el tècnic de l’IDI faci un seguiment de les obres de reforma fins que el projecte estigui finalitzat.

Les empreses que han participat a la primera edició d’Exposa by IDI han estat tres indústries del sector hàbitat dedicades a la fusteria (mobiliari i tancaments), i una de fabricació d’articles de vidre bufat.

El projecte Exposa by IDI és una acció del Pla d’Indústria. Concretament, s’emmarca dins la línia d’acceleració tecnològica, modernització i innovació, que fomenta la incorporació del disseny com a element de modernitat i millora competitiva de les empreses industrials de les Illes Balears.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0201 segons. IDI versió 3.2.0-dev