Noticas IDI

Mariona Luis Tomás, nova directora gerent de l’IDI

 

Mariona Luis Tomás és la nova directora gerent de l’IDI, ens instrumental de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern de les Illes Balears.

Mariona és Enginyera Industrial, amb l’especialitat en Organització Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). A més, ha cursat postgraus en Gestió i Planificació de Projectes de l’Institut Català de Tecnologia (ICT), i en E-Learning de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), així com el Programa Executiu Avançat de Gestió d’Empreses de l’Institut d’Empresa (IE).

La trajectòria laboral de Mariona Luis s’emmarca principalment en el disseny i la implantació de projectes i polítiques d’innovació en el sector públic i privat. Entre els anys 2002 i 2004, va liderar com a directora d’Innovació al Parc Tecnològic de Balears el programa INNOBAL XXI, la primera política d’innovació realitzada a les
Balears.

L’any 2005 va crear Innobalears, empresa consultora especialitzada en gestió de la innovació i planificació estratègica per a empreses, contribuïnt al desenvolupament de polítiques d’innovació en empreses i administracions públiques. També ha estat professora de Gestió de la Innovació i Planificació Estratègica a nivell de Màster a la UOC i Ostelea, entre d’altres, i facilitadora del Cappacity Program de l’Organització Mundial del Turisme (UNWTO). 

L’IDI com a Agència de Desenvolupament Regional (ADR) té com a objectiu impulsar el desenvolupament de l'activitat econòmica i empresarial a les Illes Balears, amb criteris de competitivitat, sostenibilitat, reequilibri territorial i sectorial, posant a disposició dels emprenedors i de les empreses, especialment de la micro, petita i mitjana empresa, la informació i els mitjans necessaris per a la seva implantació i per millorar la seva gestió i augmentar la seva competitivitat.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0211 segons. IDI versió 3.2.0-dev