Noticas IDI

L’espai coworking del Centre Bit Raiguer ha penjat el rètol de complet

 

Actualment, totes les places disponibles del coworking estan ocupades per persones emprenedores que han optat per compartir espai i experiències laborals en aquest servei del Centre Bit, inaugurat l’any passat.

Tot i que els projectes empresarials de l’espai coworking pertanyen a sectors diferents, tots ells comparteixen el moment inicial en el qual es troben. Això fa que puguin intercanviar idees, crear sinergies i trobar punts de connexió que els beneficiïn.

Entre els projectes emprenedors instal·lats al coworking, en destaquen els que contribueixen a promoure la cultura entre la ciutadania i els turistes, com una editorial, o que vetllen per la llengua com una empresa de traducció i correcció de textos.

A més, la sostenibilitat també és present a l’espai del Centre Bit amb una empresa d’investigació i projectes en medi ambient, paisatge, urbanisme i arquitectura; així com amb una assessoria dedicada al sector agrícola i ramader, que contribueix a la pervivència del món rural. Els altres projectes estan dedicats a la noves tecnologies com aplicacions web o programació.

L’espai coworking del Centre Bit Raiguer d’Inca està gestionat per l’IDI, ens instrumental de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, i té com a objectiu posar al servei dels emprenedors un espai empresarial públic a preus assequibles. De fet, es tracta de la única oferta pública d’aquest tipus a la zona del centre de Mallorca. L’àrea habilitada, de 120 metres quadrats, té una capacitat per acollir fins a vuit emprenedors que comparteixen un espai amb altres persones amb les quals estableixen relacions laborals i fomenten la cooperació empresarial.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0235 segons. IDI versió 3.2.0-dev