Noticas IDI

Empreses i projectes que deixen petjada pel seu compromís amb la sostenibilitat

 

L'estiu és temps de desconnexió i descans, tant per a les persones com per als projectes, i potser és un bon moment per recuperar de l'hemeroteca històries d'empreses i projectes que deixen petjada, pel seu  compromís amb la innovació i la sostenibilitat.

Aquest és el cas de PETER Diving, una empresa familiar que té per objectiu principal facilitar el busseig a persones de totes les edats per mitjà d'un sistema lleuger, compacte, segur i ecològic, el PETER Diving System.

Amb aquest projecte es presentaren l'any 2018 als Premis EmprenedorXXI on quedaren finalistes. Després, i durant dos anys consecutius, varen participar en el Boatshow Investment Forum, organitzat per l'IDI, en el marc del Palma International Boat Show.

D'ençà que varen posar en marxa el projecte PETER Diving, apostaren pel desenvolupament de la iniciativa PETER Handi, l'objectiu del qual és apropar el busseig a les persones amb algun tipus de discapacitat i fomentar així l'oci inclusiu.

A més, conscients que el respecte per la vida als oceans és fonamental per a la supervivència del planeta, i per fomentar el gaudiment sostenible de la mar, destinen l'1% dels seus beneficis empresarials a distintes associacions i col·lectius internacionals que treballen i vetllen per la conservació dels oceans, a través de la iniciativa Triton Project.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0240 segons. IDI versió 3.2.0-dev