Noticas IDI

Pa d'aquí, per a un consum saludable

 

Més de 280 forns d’arreu de les Illes Balears s’han adherit ja a la marca “Pa d’Aquí. Forn i Tradició”, un distintiu de qualitat creat per l’IDI amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

Aquesta iniciativa vol donar a conèixer les qualitats del pa tradicional elaborat als obradors per tal de fomentar-ne un consum saludable, de proximitat i responsable.

Els objectius de la marca són identificar els forns on s’elabora pa d’obrador, posar en relleu la qualitat del pa i el respecte al producte, a més de donar a conèixer el món que l’envolta i distingir el sector davant de la forta competència d’establiments que venen pa. Altres propòsits són potenciar la formació i el relleu generacional perquè és absolutament necessari per garantir el futur del sector, i donar a conèixer el disseny com a eina per posar en valor els productes tradicionals i culinaris.

Els forns que formen part de “Pa d’Aquí. Forn i tradició” tenen obrador i un mínim del 70% de productes d’elaboració pròpia. A més, ofereixen al públic almenys dues varietats de pans considerades típiques de les Illes Balears: pa pagès, pa de xeixa, magraneta, llonguet, panet d’oli, cóc, galeta forta, galeta d’oli i viena.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0229 segons. IDI versió 3.2.0-dev