Noticas IDI

Un IDI més compromès amb la sostenibilitat

 

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides marcaran la trajectòria dels projectes impulsats per l’IDI els propers anys per tal de contribuir a la conservació del Planeta per a les generacions futures.

L’IDI, com a agència de desenvolupament regional, ha de ser l’entitat que participi activament en la introducció dels ODS dins el teixit empresarial balear, ja que l’entorn actual demanda noves formes de funcionar a nivell d’empresa. 

Aquest canvi de discurs serà un factor que han de tenir en compte les empreses per millorar la seva competitivitat, ja que els ODS modificaran de forma progressiva les formes de consum i la manera d’entendre la vida dels seus clients. Tant les petites com mitjanes i grans empreses necessitaran estar preparades per a aquesta transformació que s’està produint, i l’IDI vol estar al seu costat per ajudar-les en tot allò que necessitin.

Els ODS que es treballaran des de l’IDI seran principalment els que fan referència a Igualtat de gènere ODS 5; Treball decent i creixement econòmic ODS 8; Indústria, innovació i infraestructures ODS 9; Producció i consum responsables ODS 12; i Pau, justícia i institucions sòlides ODS 16. A més, hi haurà projectes com el Palma International Boat Show que també s’alinearà amb altres ODS com els de Vida submarina ODS 14. A més, està previst que totes les noves accions que es posin en marxa des de l’IDI estiguin alineades amb algun d’aquests ODS.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0177 segons. IDI versió 3.2.0-dev