Noticas IDI

L’IDI fomenta el pa de qualitat i tradicional amb la marca “Pa d’Aquí” a la Ruta del Llonguet

 

L’IDI participa enguany a la 5a edició de la Ruta del Llonguet de Palma amb la marca de “Pa d’Aquí, forn i tradició”, un distintiu de qualitat creat en col·laboració de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears.

L’IDI repartirà entre els establiments participants a la Ruta del Llonguet un total de 38.000 bosses de cel·lulosa per als panets amb la imatge de la marca.

Aquest matí s’ha presentat una nova edició de la Ruta del Llonguet de Palma, que comença el proper dimecres, 11 de setembre, fins el dia 20 de novembre. Un total de 38 forns de Palma oferiran cada dimecres durant tot el dia un llonguet amb una beguda per 3€ amb la intenció de posar en valor aquesta tipologia de pa com a element d’identitat de Palma.

A més, la Ruta del Llonguet dona a conèixer els forns de la ciutat entre els consumidors. Un any més, l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, organitzadora de l’activitat, ha arribat a un acord amb el Consell Regulador de la Sobrassada de Mallorca pel qual un dels panets que ofereixin els forns ha de dur aquest ingredient.

El projecte “Pa d’Aquí, forn i tradició” pretén que el consumidor identifiqui la marca amb pa de qualitat, tradicional i saludable. Per acollir-se a la marca, els forns han de tenir obrador i han d’elaborar un 70% dels productes a la venda. A més, han de fer al manco dues varietats dels pans considerats tradicionals de les Illes Balears: el pa pagès (blanc o moreno), el pa de xeixa, el llonguet, la magraneta, la viena, el panet d’oli, la galeta d’Eivissa, el cóc i la galeta d’oli.

Actualment, un total de 300 establiments de les Illes Balears s’han adherit a la marca “Pa d’Aquí, forn i tradició”. Els consumidors els poden reconèixer per un vinil identificatiu amb la imatge del distintiu.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0232 segons. IDI versió 3.2.0-dev