Noticas IDI

Convocats els Premis Nacionals d'Innovació i Disseny 2019

 

 

El Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades convoca els premis que reconeixen i donen suport a la tasca dels professionals i empreses que han impulsat l'activitat innovadora per augmentar la competitivitat en els mercats nacionals i internacionals.

Els guardons tenen com a objectiu distingir a aquells professionals que han contribuït al desenvolupament del disseny espanyol, així com a l'increment del seu prestigi i per al desenvolupament econòmic i social. 

Es convoquen en les categories de Premi Nacional d'Innovació i Premi Nacional de Disseny, amb tres modalitats en cadascuna d'aquestes. A la primera hi ha el premi a la Trajectòria Innovadora, que reconeix a empresaris i professionals amb una trajectòria de, almenys, deu anys en què hagin treballat per la innovació.

A aquesta modalitat se sumen també, Gran empresa, que s'entrega per primera vegada en aquesta edició i es dirigeix ​​a empreses amb una activitat innovadora d'una dècada o més; i Petita i Mitjana Empresa, també de nova creació, que guardonarà petites i mitjanes empreses amb una demostrada activitat innovadora de cinc anys o més i amb una dotació econòmica de 30.000 €.

Dins de la categoria de Disseny, es troba la modalitat Professionals, dotada també amb 30.000 €, està adreçada a professionals del disseny que hagin treballat de manera individual o en equip i que tenguin una trajectòria professional de, almenys, deu anys.

D'altra banda la modalitat d'Empreses reconeix la tasca de companyies consolidades que hagin incorporat el disseny a la seva estratègia empresarial durant deu anys o més; mentre que la de Joves Dissenyadors, que es lliurarà per primera vegada amb 15.000 € de dotació, s'adreça a creadors menors de 35 anys i amb una trajectòria professional inferior a deu anys.

El termini de presentació de candidatures que es va obrir el 7 de setembre, finalitzarà el proper 15 d'octubre 2019.

Informació i sol·licituds 

 

 

 

 

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0193 segons. IDI versió 3.2.0-dev