Noticas IDI

L’IDI obre un termini per a la presentació d’ofertes per a l’organització de Nupcial

 

Davant de la petició de grups empresarials privats d’organitzar la propera edició de Nupcial 2019, l’IDI ha obert un termini per a la presentació d’ofertes per decidir finalment l’empresa que agafarà el relleu de la fira de noces.

Les empreses interessades tenen fins divendres, 20 de setembre, per presentar les seves propostes, i es tendrà en compte l’experiència en organització d’esdeveniments així com l’estratègia comercial i de futur per a Nupcial, entre altres aspectes.

Per la seva banda, l’IDI ofereix la possibilitat de continuar amb el nom de la fira, Nupcial Bridal Experience, a més d’informació de la fira com plànols i catàleg, així com la cessió dels perfils a les xarxes socials.

L’empresa pública es compromet a assessorar tècnicament a l’empresa escollida en tot allò que precisi.

L’IDI va anunciar la setmana passada la intenció de cedir l’organització de Nupcial Bridal Experience a la iniciativa privada per centrar-se en accions de promoció de sectors considerats estratègics per a l’economia balear i contemplats en el Pla d’Indústria. L’empresa pública, depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, es posa així a disposició de l’empresariat que vulgui donar continuïtat a la fira.

Si estau interessats a presentar una proposta per organitzar Nupcial, aquí teniu la informació necessària.

 

 

 

 

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0230 segons. IDI versió 3.2.0-dev