Noticas IDI

Primera passa cap el pla de millora comercial de Sant Llorenç

 

Comerciants de Sant Llorenç varen assistir ahir a la jornada estratègica per avaluar l’estat del teixit comercial del municipi. Aquesta acció representa la primera passa per dur endavant el Pla de millora comercial d’icomerç, elaborat per l’equip tècnic de l’IDI, i que és un instrument d’innovació amb l’objectiu de modernitzar el sector i millorar la competitivitat del comerç de proximitat.

Durant la jornada estratègica, es va identificar quina és la situació del municipi a nivell comercial i quines són les oportunitats de futur del comerç de Sant Llorenç.

A partir d’aquí, es faran una sèrie d’enquestes als comerços per conèixer de primera mà l’opinió del sector. Posteriorment, s’analitzaran les dades obtingudes juntament amb el teixit comercial.

El resultat serà la redacció del Pla de millora comercial dividit en 6 línies: coordinació dels comerços, estudi de necessitats, millora dels comerços, millora d'infraestructures del poble per part de l'ajuntament, promoció dels productes i serveis que s'ofereixen i incentivar les activitats d'atracció.

El grup de comerciants participants va estar d’acord a treballar conjuntament per desenvolupar el pla d’accions, i treballar conjuntament amb l’Ajuntament i l’IDI.

El programa icomerç, impulsat per la Direcció General de Comerç i executat per l’IDI, analitza les particularitats de cada municipi per desenvolupar accions concretes que trobin un equilibri entre la qualitat de l’entorn, dels comerços, de l’espai públic urbà i dels serveis públics. Aquesta dinamització és necessària per motivar el comerç, vertebrar el territori, crear riquesa i fomentar la vida al poble.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0195 segons. IDI versió 3.2.0-dev