Noticas IDI

L’hàbitat dissenyat i produït a Mallorca es promociona a la London Design Fair

 

Cinc empreses productores d’hàbitat de Mallorca exposen de forma conjunta a la London Design Fair, que ha obert avui les portes a Londres. Aquest estand conjunt es presenta de nou sota la denominació de Made in Mallorca, i promociona els productes dissenyats i produïts a l’illa. 

Aquesta iniciativa publicoprivada ha estat organitzada per les empreses participants, juntament amb la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, a través de l’IDI, i la Cambra de Comerç de Mallorca.

Enguany, i tenint en compte el públic objectiu de la fira, la participació a la London Design Fair s’ha dirigit a empreses que tenguin capacitat productiva i de comercialització exterior, i que vulguin consolidar la seva presència al mercat internacional. El resultat és un estand de 63 metres quadrats que exposa productes d’hàbitat de les firmes Contain (il·luminació), 2 Monos (mobiliari), Huguet (rajoles hidràuliques), Teixits Riera (teles) i Teixits Vicens (teles).

Cada empresa compta amb el seu propi espai expositiu, però totes han aportat material per als elements constructius i decoratius de l’estand, que s’ha realitzat de forma conjunta amb tots els participants, i que ha estat coordinat i supervisat per l’IDI.

Un dels objectius de l’assistència a London Design Fair, a més de la promoció de productes del sector hàbitat dissenyats i produïts a Mallorca, així com dels professionals i les empreses que hi ha al darrere, és destacar el disseny com a valor que aporta un element diferenciador al producte i de posicionament de la marca.

El certamen London Design Fair és una fira que posa en valor el disseny, i la producció artesanal i industrial. Ubicada a l’est de Londres, la London Design Fair 2019 acull 550 expositors de 36 països i rep anualment al voltant de 29.000 visitants. Enguany, el material de l’any que ha escollit l’organització de la fira és el biomaterial, una oportunitat també per a les empreses assistents per conèixer totes les possibilitats que poden explorar amb nous materials sostenibles.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0223 segons. IDI versió 3.2.0-dev