Noticas IDI

Els comerciants de Marratxí creen un grup de treball per dinamitzar el teixit comercial

 

El passat dimarts va tenir  lloc la primera reunió durant la qual tècnics de l’IDI i de l’Ajuntament varen conduir una jornada per analitzar les oportunitats de donar a conèixer l’oferta de comerç de proximitat existent a Marratxí. 

Durant la reunió, que va comptar amb l’assistència d’una dotzena de negocis, es varen proposar diverses accions com la creació d’una targeta ciutadana de descomptes per als residents, o la introducció d’un directori de comerços al portal turístic Visit Marratxi per donar visibilitat al teixit comercial entre els visitants. Aquestes accions es concretaran a la propera reunió.

La importància del grup de treball és que són els mateixos comerciants qui proposa les accions que es podran dur a terme al municipi amb el suport de l’Ajuntament.

La creació d’aquest grup de treball entre comerciants de Marratxí és una de les propostes incloses al Pla de Millora Comercial d’icomerç que va presentar l’IDI l’any passat, i que analitzava els principals eixos comercials del municipi.

El pla de millora del comerç d’iComerç analitza les particularitats de cada municipi per desenvolupar accions concretes que trobin un equilibri entre la qualitat de l’entorn, dels comerços, de l’espai públic urbà i dels serveis públics. Aquesta dinamització és necessària per motivar el comerç, vertebrar el territori, crear riquesa i fomentar la vida al poble.

Un total de 35 municipis ja s’han acollit a les propostes d’iComerç. El programa és un pla de comerç viu, que s’anirà adaptant i completant amb millores contínues.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0282 segons. IDI versió 3.2.0-dev