Noticas IDI

El foment del disseny, senya d'identitat de l'IDI

Si algun aspecte ha diferenciat la trajectòria de l’IDI i s’ha mantingut fidel a la filosofia de l’entitat durant els 30 de vida ha estat el foment del disseny com a element diferenciador i eina competitiva en tots els àmbits empresarials. Així, l’IDI ha impulsat projectes pioners com els Quaderns de Tendències de Moda, Impuls al Disseny, la Setmana del Disseny, o l’actual Curatislands.

Aquestes iniciatives han comptat sempre amb la participació d’un Departament de Disseny Gràfic propi, que amb el temps ha anat ampliant el seus serveis a altres institucions públiques. Per exemple, l’equip de Disseny de l’IDI ha dut a terme la gestió de la imatge corporativa del Govern de les Illes Balears (editar i digitalitzar els logotips de totes les conselleries, direccions generals, i altres entitats), a més de col·laborar amb la creació de campanyes publicitàries de diferents conselleries.
Per descomptat, tots els projectes de l’IDI duen el segell de l’equip de Disseny.

A part d’aquest servei a institucions, l’equip de Disseny assessora emprenedors i empreses en aquesta matèria, ja que la imatge gràfica és un dels factors diferenciadors i el senyal d'identitat de les empreses. El servei de disseny està orientat a demostrar l'eficàcia i la rendibilitat del disseny com a factor d'èxit dins de l'estratègia empresarial, així com a fomentar el treball conjunt entre dissenyadors i empresaris.

Els assessoraments consisteixen en l’anàlisi conjunt de la situació de l’empresa en matèria de disseny. Posteriorment, s’acompanya l’empresari en la recerca de l’estudi de disseny més adequat per dur endavant el projecte. A més, els tècnics de l’IDI fan un seguiment integral del procés juntament amb l’empresa.

Si voleu demanar una cita per assessorar-vos en matèria de disseny gràfic, podeu contactar amb nosaltres a través d'aquest formulari.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0204 segons. IDI versió 3.2.0-dev