Noticas IDI

La iniciativa privada agafa el relleu de la fira Nupcial

 

El vicepresident Yllanes anuncia que l’empresa Todoeventos es farà càrrec de l’esdeveniment.

El vicepresident de les Illes Balears i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha anunciat que Nupcial tendrà continuïtat ja que la iniciativa privada ha agafat el relleu de la fira de noces. L’empresa Todoeventos, amb experiència en organització d’esdeveniments, s’encarregarà de posar en marxa la propera edició de Nupcial, amb la col•laboració de l’IDI, empresa pública dependent de la Conselleria i organitzador de la fira fins l’any passat. Yllanes ha presentat la nova empresa responsable de Nupcial aquest matí a la seu de la Conselleria juntament amb la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis, i el representant de Todoeventos, José Luis Córcoles.

El vicepresident ha assegurat que "la conselleria no s'ha desentès de la fira en cap moment. Es va estendre la mà a la iniciativa privada perquè fos ella la que heretàs l'organització d'aquest esdeveniment i això ja és una realitat. L'objectiu principal s'ha aconseguit".
Yllanes ha destacat que l’equip de l’IDI s’ha posat a disposició de l’empresa per transferir-li tota la informació i coneixements. De fet,  els tècnics ja han començat a assessorar a Todoeventos en tot allò que ha sol•licitat, des de plànols de muntatge fins al procés comercial i eines de comunicació.

Per la seva part, José Luis Córcoles ha destacat la col•laboració publicoprivada que permetrà garantir una continuïtat de la fira. Per això, l’empresa està dissenyant una estratègia de futur per posar en marxa una nova etapa de Nupcial. Segons Córcoles, “la idea és obrir Nupcial a altres públics, com organitzadors d’esdeveniments d’altres països perquè triïn Mallorca i les nostres empreses per celebrar noces i altres festes”. Córcoles ha afegit que Todoeventos treballarà de forma conjunta amb les empreses implicades per dur a terme la fira segons les seves necessitats.

L’IDI va decidir a principi del mes de setembre cedir la fira Nupcial a la iniciativa privada per centrar-se en accions promocionals d’altres sectors productius considerats estratègics al Pla d’Indústria, tal i com ho contemplen els estatuts de l’empresa pública.
Davant de les peticions de diverses empreses interessades a fer-se càrrec de Nupcial, es va obrir un procediment per decidir a qui es cedia l’organització. Entre altres aspectes, es va tenir en compte l’experiència en el muntatge d’esdeveniments i l’estratègia de futur per a la fira. Finalment, es varen presentar dues empreses, i s’ha seleccionat Todoeventos per l’experiència. Es tracta d’una empresa que ja organitza altres fires que també se celebren al mateix recinte de Nupcial, al Velòdrom Illes Balears. Organitzen Expohàbitat (enguany és la tercera edició) i Horeca (l’any 2020 serà la quarta edició).

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0230 segons. IDI versió 3.2.0-dev