Noticas IDI

L'economia del futur, primera conferència d'Inca Business

 

El Museu del Calçat i de la Indústria acollirà aquest dijous la xerrada L'economia del futur, que obrirà el cicle de conferències Inca Business organitzades per l’Ajuntament d’Inca amb la col·laboració de l’IDI, i destinades a les persones emprenedores. 

En el decurs de la jornada es tractarà d’explicar com l’actual model econòmic lineal de la nostra economia (extracció, fabricació, utilització i eliminació) ha arribat als seus límits.

Es comença a entreveure l'esgotament d'un seguit de recursos naturals i dels combustibles fòssils. Per tant, l'economia circular proposa un nou model de societat que utilitza i optimitza els estocs i els fluxos de materials, energia i residus. El seu objectiu és l'eficiència de l'ús dels recursos. L'economia circular és generadora d'ocupació. El sector de la gestió dels residus representa a Espanya milers de llocs de treball.

La xerrada, que anirà a càrrec del president de la Fundació per a l’Economia Circular, Ángel Fernández, tendrà lloc al Museu del Calçat i la Indústria a Inca el dijous 3 d'octubre, a les 19.30 hores.

Les altres dues conferències d'aquest cicle seran el dia 7 de novembre al Centre Bit Raiguer i tractarà sobre com potenciar l’engagement a xarxes socials; i la darrera tornarà al Museu del Calçat el 12 de desembre sobre les claus per potenciar el valor més gran de l’empresa, les persones.

L'entrada a les conferències és lliure, però té un aforament limitat, per la qual cosa recomanam inscriure-s'hi a través del correu electrònic: promocio@incaciutat.com

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0197 segons. IDI versió 3.2.0-dev