Noticas IDI

La venda en línia centra la formació icomerç de Manacor

Comença a vendre en línia, és el nom del curs en el qual durant quatre sessions, els assistents aprendran quines són les millors plataformes per vendre per Internet, i els requisits necessaris per poder crear una botiga en línia. A més, també es donaran consells importants abans de donar la passa de vendre online, sobre la logística d’enviament i el servei de postvenda.

El curs, organitzat per l’Ajuntament de Manacor amb la col·laboració de l’IDI, començarà el proper dimarts, 8 d’octubre, de 13.30 a 15.30 h, a l’Espai na Camel·la. L’experta en Disseny, Mitjans Socials i Màrqueting Digital, Silvia Romero, serà l’encarregada de la formació, que s’emmarca dins el programa de la Direcció General de Comerç i l’IDI, icomerç.

La formació icomerç té com a objectiu oferir eines als empresaris per incrementar la competitivitat dels seus negocis. De fet, una de les qüestions que es constaten als plans de millora comercial elaborats per l’IDI als diferents municipis és que una de les primeres passes per actualitzar i fer més competitiu el comerç de proximitat és la formació dels botiguers en diferents àmbits, com gestió del comerç, rendibilitat en el punt de venda, aparadorisme, comunicació, o millora de l’experiència de compra.

Per assistir al curs, totalment gratuït, us heu d’inscriure a ioteroalmodovar@manacor.org

FEDER

Pàgina carregada en 0.0201 segons. IDI versió 3.2.0-dev