Noticas IDI

La digitalització en el turisme

Amb l'objectiu de dotar d’eines que ajudin a la creació de solucions diferents en el sector turisme de Menorca per tal de millorar-ne la capacitació empresarial, fomentar la innovació en el servei i creació de producte entre altres, la Fundació Bit juntament amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca han organitzat pels propers 17 i 18 d'octubre dues jornades sobre Turisme i Digitalització, al Centrebit de Menorca.

Les jornades s’inauguraran el dijous 17 d’octubre  amb la ponència “La digitalització de l’empresa turística: 10 punts que t’ajudaran a incrementar la teva productivitat i a guanyar nous clients”, a càrrec de Montserrat Peñarroya, fundadora i directora general de l’Institut Internacional per a la Recerca en Societat de la Informació i el Coneixement (3iSIC) i directora general de Quadrant Alfa.

Seguidament, es durà a terme la taula rodona “Casos de bones pràctiques en la incorporació d’eines tecnològiques” integrada per Toni Masferrrer, gerent d’Owners Menorca, Luis Anglés, gerent de Bodegas Binifadet, Anja Sánchez Rodrigo, promotora de l’hotel Boutique i Spa “Jardí de ses Bruixes” i Maria Teresa Gustems de Menorca en Kayak. La taula serà moderada per la periodista Diana Font.

La segona jornada, el divendres 18 d’octubre, es reprendrà el programa el matí amb la ponència “Disruptive digital marketing. Ser o no ser al S.XXI” de la mà d’Anna Domingo, que compartirà la seva experiència en el disseny de producte turístic a Manhattan amb participació en la creació del “Top of the Rock” o el seu projecte actual, Hudsonyards, un projecte de 25 Billions de dollars a NY.

Seguidament, algunes empreses faran una breu presentació de les seves solucions tecnològiques enfocades a turisme, les quals també disposen d’un corner per poder atendre consultes personalitzades de les empreses participants.

En cas de voler assistir-hi us podeu inscriure a menorca@fundaciobit.org. Consultau aquí el programa de les jornades.

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0177 segons. IDI versió 3.2.0-dev