Noticas IDI

L'IDI participa un any més a la reunió d'Agències de Desenvolupament Regional

El passat dijous va tenir lloc a Madrid la reunió anual dels directors generals de l'Associació d'Agències de Desenvolupament Regional (ADR) a la qual hi va assistir la directora gerent de l'IDI, Mariona Luis. La trobada va permetre avançar en les principals estratègies de l'Associació, i incorporar nous objectius de cara al 2020.

La reunió de direccions generals va posar en relleu la importància que les accions de les ADR tenen per al teixit productiu i empresarial espanyol, a més s'emmarquen en un entorn d'accions prioritàries a nivell europeu i internacional.

Durant la reunió es va exposar la situació actual a cada territori, i les accions prioritàries per part de les ADRS, es va destacar la necessitat de continuar amb l'acció dels Grups de Treball donada la vigència dels objectius i treballs que persegueixen. Especialment es va tractar el tema de la interrelació dels programes i serveis de les ADR en la consecució dels objectius que persegueix l'associació, posicionant els directors en un conjunt de reptes prioritaris.

Així mateix, i tenint en compte tots els interessos comuns de totes les regions, es planteja la necessitat de crear un grup de treball enfocat en el creixement empresarial que treballarà de forma transversal amb la resta de grups, donada la interacció dels seus objectius.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0255 segons. IDI versió 3.2.0-dev