Noticas IDI

L’IDI fomenta la incorporació del disseny en els espais expositius de les indústries

L’IDI, posa en marxa el programa Exposabyidi per fomentar la incorporació de la cultura de la innovació i del disseny a les empreses industrials. El programa actualitza la imatge de la indústria a partir de l’adequació dels seus espais expositius.

Un professional dissenyador d'interiors fa un projecte per als espais de venda de les empreses industrials per tal d'incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda de productes en aquest sector.

El projecte proposa a les empreses la creació d’un espai atractiu, amb estratègies d’exposició adequades a les noves demandes del client actual, en el qual mostrar als consumidors els productes fabricats. Posteriorment, les empreses, en cas de necessitat, es posaran en contacte amb dissenyadors, arquitectes o enginyers per executar les obres previstes. D’aquesta forma, Exposabyidi promou la participació d’altres professionals.

Les empreses que es poden beneficiar del programa Exposabyidi han de ser del sector industrial amb producció pròpia i pertànyer als sectors de l'hàbitat, agroalimentari, moda, nàutica, aeronàutica, indústria cultural i sector tecnològic. A més, han de tenir la seu social a les Illes Balears.

Els interessats es poden inscriure fins el dia 29 de novembre de 2019, i el programa s’executarà durant l’any 2020.

 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0270 segons. IDI versió 3.2.0-dev