Noticas IDI

Com potenciar l'engagement a xarxes socials

Sota aquest títol s'emmarca la segona de les conferències del cicle Inca Business, destinades a persones emprenedores i organitzades per l'Ajuntament d'Inca amb la col·laboració de l'IDI. La conferència, que tendrà lloc el dijous 7 de novembre a les 19.30 hores, al Centre Bit d'Inca, anirà a càrrec del prestigiós Community Manager d'InfojobsNilton Navarro.

Però, què és l'engagement i per a què serveix? L'engagement és compromís, és el vincle i la connexió que aconseguim amb els nostres seguidors gràcies a la nostra presència a les Xarxes Socials, perquè les xarxes socials van d'això, de relacions entre persones. Els estudis psicològics han demostrat que les decisions de compra vénen impulsades pels sentiments, i les xarxes socials tenen l'habilitat de crear un vincle emocional entre comprador i marca. Com més interaccions realitzin els usuaris amb la nostra marca, major serà l'engagement que aconseguirem.

En aquesta ponència de Nilton Navarro, especialista en màrqueting en línia, aprendreu a fer coses ordinàries de manera extraordinària per aconseguir els vostres objectius. Coneixereu noves experiències i solucions davant de situacions en què les receptes de sempre ja no funcionen.

L'assistència a aquesta conferència és gratuïta però l'aforament és limitat, per la qual cosa recomanam fer la inscripció aquí. 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0302 segons. IDI versió 3.2.0-dev