Noticas IDI

El Centre Bit d'Inca acull la III edició de Gira Mujeres

El Centre Bit d'Inca serà l'escenari d'un dels tallers de la tercera edició de GIRA Mujeres, un projecte innovador dirigit a impulsar la capacitat emprenedora de dones d’entre 18 i 60 anys, i les convida a realitzar un viatge d’autoconeixement personal i desenvolupament de la seva idea de negoci. 

El programa té com a objectiu impulsar l’emprenedoria de les dones mitjançant un procés de motivació, formació i acompanyament que faciliti la presa de decisions i la posada en marxa de la seva idea de negoci.

El taller "Encuentra tu ruta" de Gira Mujeres es dirigeix a dones d’entre 18 i 60 anys d’edat que vegin l’emprenedoria com una alternativa d’ocupació o que ja compten amb una idea de negoci. Aquest taller tindrà lloc a Mallorca els propers 28 i 29 de novembre, de 9.00 a 14.00h al Centre Bit d'Inca.

La formació es dividirà en dues sessions de 5 hores cadascuna. La primera sessió serà sobre apoderament personal i la segona tindrà com a objectiu trobar idees de negoci i introduir coneixements bàsics d’emprenedoria. A més tendran accés a un curs virtual, d'una durada aproximada de 30 hores, on es treballarà en una plataforma gamificada basada en el model Canvas.

Formulat sota els objectius de Nacions Unides sobre foment del lideratge femení, el programa va ser premiat com la “Millor Iniciativa Global per a l’Apoderament Econòmic de les Dones” en el Fòrum Econòmic de Lideratge.

Per a més informació giramujeres@forumactiva.cat tel. 656 513 573

Si estau interessades a participar al taller us podeu inscriure des d'aquest enllaç 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0308 segons. IDI versió 3.2.0-dev