Noticas IDI

El saló nàutic de Palma comparteix espai amb Balearic Yacht Destination a Florida

El Palma International Boat Show es donarà a conèixer un any més a la una de les fires nàutiques més grans del món, Fort Lauderdale International Boat Show, que obre avui les portes a Florida fins al proper 3 de novembre. La fira nàutica de Palma es promocionarà de la mà de la indústria nàutica de les Balears gràcies a l'acord entre l'associació Balearic Yacht Destination i l'IDI, organitzador del Palma International Boat Show.

El principal objectiu de la presència del saló nàutic a Florida és la captació de visitants més internacionals perquè coneguin la propera edició de la fira de Palma, que tindrà lloc del 29 d'abril al 3 de maig, i la indústria balear. De fet, Fort Lauderdale International Boat Show acull cada any a milers de persones i està considerada la fira nàutica més gran del món. 

Per aquest motiu, Balearic Yacht Destination ha escollit aquest saló per donar a conèixer i promocionar les Illes Balears no només a nivell turístic sinó també a nivell industrial. Al costat del IDI, s'està creant una imatge professional, de confiança i sòlida del sector nàutic de les illes. I Fort Lauderdale International Boat Show és la cita perfecta per mostrar els avantatges i els beneficis d'escollir Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera com a destinació per a superiots.

Fort Lauderdale International Boat Show compta amb 1500 embarcacions en exposició i més de 1200 empreses participants de cinquanta països diferents. Durant els cinc dies de fira, Balearic Yacht Destination aprofitarà l'assistència dels més de 100.000 visitants per destacar les infraestructures i variada oferta turística que ofereixen les illes com a destinació perfecte per a vaixells de gran eslora.

BYD se centra en la importància de mostrar als capitans de superiots i turistes que les illes no són només una destinació exclusiva per a la temporada de sol i platja, sinó que els serveis que s'ofereixen, així com les seves infraestructures, converteixen les nostres illes en una destinació perfecta per a aquest tipus d'embarcacions. D'aquesta manera, es treballa en la desestacionalització de Balears i la promoció de les illes i la seva indústria durant tot l'any.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0288 segons. IDI versió 3.2.0-dev