Noticas IDI

Exposa by IDI en primera persona

El programa Exposabyidi, de disseny d'espais expositius per a productes industrials, es va posar en marxa l'any passat com una experiència pilot en la qual participaren quatre empreses. Aquest any arrenca amb força la primera edició, amb la convicció de ser un programa que aporta importants beneficis a les empreses participants.

La Fusteria Campanet, una de les quatres empreses participants, va sol·licitar aquesta ajuda a l'IDI davant la incertesa de no saber com vendre millor els seus productes, ni quin tipus d'exposició era la més adient per ensenyar als seus clients la seva feina. Així mateix pretenien a través del programa reforçar la imatge de marca.

Segons Pedro Payeras, propietari de la fusteria, el projecte presentat per l'IDI els va obrir un ample ventall d'opcions per mostrar la seva feina. Payeras afirma que fa molts anys que aposten pel disseny i la innovació per fer créixer l'empresa.

Així mateix, Payeras recomanaria el programa Exposa by IDI "a qualsevol tipus d'empresa, gran, petita o mitjana perquè les faria créixer innovant".

Ens ho conten en primera persona! 

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0198 segons. IDI versió 3.2.0-dev