Noticas IDI

Adalt Brewing, la passió d'uns amics feta realitat

Adalt Brewing és un projecte que neix de la passió d’un grup d’amics aficionats a elaborar cervesa artesanal. Un dia varen decidir fer una passa més i llogar un local destinat a la producció de cervesa. El resultat ha estat un negoci recentment estrenat d’elaboració i degustació de cervesa al carrer Arxiduc Lluís Salvador de Palma. Parlam sobre l’aventura d’emprendre amb Sebastià Barceló, un dels socis d’Adalt Brewing, juntament amb Alberto Camina i Guillermo Blasco.

- Quina és la major dificultat que us heu trobat a l’hora d’emprendre?
La major dificultat d’emprendre és trobar el temps per dedicar-hi. Al final, començar un negoci suposa invertir-hi moltes hores i molt esforç. Actualment, ja estam estudiant la possibilitat de contractar una persona que ens ajudi tant en la producció com per estar a la barra perquè fer-ho només entre els tres socis és complicat ja que tots tenim les nostres feines a part. La nostra idea és arribar a viure d’Adalt Brewing, però per ara és difícil.

- Com us va ajudar el servei iemprèn de l’IDI a l’hora d’iniciar el negoci?
Vàrem arribar a l’IDI a través d’ISBA. Per tal de concedir-nos el finançament, ens demanaven un pla d’empresa i ISBA ens va aconsellar el servei d’iemprèn perquè ens ajudessin en l’elaboració del pla de negoci. Puc dir que va ser tot un encert. Els tècnics ens van refer totalment tot el que ja teníem fet i, gràcies a això, vàrem aconseguir el crèdit d’ISBA. Sense l’IDI, ens ho haurien rebutjat.

- Quins consells donaries a les persones que es plantegen emprendre un negoci?
Personalment, he descobert que si has d’emprendre que sigui per una idea que realment t’apassioni. Comporta tanta dedicació i temps que has de treure de la teva vida personal i d’estones lliures, que has d’estar molt motivat i disposat a sacrificar moltes coses.
 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0225 segons. IDI versió 3.2.0-dev