Noticas IDI

Tornen els Premis Emprenedor XXI de CaixaBank

Aquest matí s'ha presentat la XIII edició dels Premis EmprenedorXXI a CaixaBank. Aquests guardons pretenen identificar joves empreses innovadores que, tot i haver obtengut uns primers resultats amb èxit, tenen previst un pla de creixement ambiciós i necessiten recursos per dur-lo endavant.

Els Premis EmprenedorXXI són una iniciativa impulsada i organitzada per CaixaBank, a través de la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors DayOne; i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d'ENISA, Empresa Nacional d’Innovació. L’administració de la Comunitat Autònoma col·labora en l’organització del Premi EmprenedorXXI a través de l’IDI, depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius

Els Premis EmprenedorXXI estan dirigits a empreses tecnològiques i innovadores de Balears amb un potencial elevat de creixement amb menys de tres anys d’activitat. Els interessats poden presentar la seva iniciativa fins el proper 4 de desembre i enviar la candidatura a través del web.

La primera fase del Premi EmprenedorXXI és el guardó a l’empresa amb major impacte a la seva comunitat autònoma, que a les Illes Balears es lliurarà el proper 12 de febrer de 2020. El guanyador de cada comunitat autònoma se’n durà 5.000 euros.

Posteriorment, es guardonaran a nivell nacional les millors empreses dels sectors Agrofood (indústria agroalimentària), Health (salut), Sènior (serveis per a la gent gran), Mobility (solucions per a la mobilitat), PropTech (serveis per al sector immobiliari) i Impact (projectes d’impacte social), que rebran una dotació econòmica de 15.000 euros.

Tots els guanyadors accediran a programa d’acompanyament internacional a Sillicon Valley organitzat amb la Singularity University i una prestigiosa escola de negocis, o a una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial de la Universitat de Cambridge.

L’any passat, un total de 22 empreses es varen presentar a l’edició dels Premis EmprenedorXXI de les Illes Balears. L’empresa guanyadora va ser Goblal Cen, que desenvolupa tecnologia i aplicacions per a un nou sistema de medició del camp elèctric natural amb l’objectiu d’afavorir una producció agrícola més eficient i sostenible.

L’acte ha comptat amb la presència del vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes; la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro; la directora gerent de l'IDI, Mariona Luis; la directora territorial de CaixaBank a Balears, María Cruz Rivera, així com d’Álvaro Sanz, soci i director de projectes científics de Global Cen, guanyador a Balears de la passada edició.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0278 segons. IDI versió 3.2.0-dev