Noticas IDI

L'IDI continua la promoció internacional del Saló Nàutic de Palma

Més de 26.000 professionals de la indústria nàutica es donen cita a la fira METSTRADE a Amsterdam, considerada l'exposició comercial més gran del món de materials i sistemes marins. És una cita perfecta perquè l'IDI continuï, juntament amb Balearic Yacht Destination, amb la promoció internacional del Palma Boat Show i de les Illes Balears com a destinació per a iots de gran eslora, no només a nivell turístic sinó també a nivell industrial.

Balearic Yacht Destination aprofitarà per destacar les infraestructures i l’oferta turística variada que ofereixen les illes com a destinació perfecta per a vaixells de gran eslora. A més, es donarà a conèixer una de les de les fires nàutiques més importants del mediterrani, el Palma International Boat Show.

Així mateix, durant aquests dies a Amsterdam s'ha celebrat una de les conferències més valuoses i poderoses del mercat de iots de gran eslora, el Superyacht Fòrum, per tractar el camí que la indústria nàutica ha de seguir per garantir la seva prosperitat futura. La jornada d'aquest any s'ha centrat exclusivament en allò que la pròxima generació vol, pensa i necessita. Per aquest motiu, aquesta edició ha tingut un major enfocament en la sostenibilitat. De fet, els assistents a les ponències han pogut carregar els seus telèfons mòbils amb la potència generada a través d'un pedal.

Es tracta d'una fira imprescindible per estar al dia de les novetats del sector, veure de primera mà els productes més innovadors de la indústria i debatre amb altres professionals
sobre el desenvolupament del mercat a nivell internacional. A més, aquest any, hi ha 250 noves empreses que exhibeixen els seus productes durant el saló nàutic. En total, més de 1.650 expositors de 55 països es congreguen a METS.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0203 segons. IDI versió 3.2.0-dev