Noticas IDI

Com millorar la meva rendibilitat com a accionista

L'IDI Investors Club organitza juntament amb Keiretsu Fòrum un curs avançat per a Business Angels a Palma en el qual s'aprofundirà en les claus per assegurar que l'accionista pugui millorar la rendibilitat de la seva inversió.

Segons Keiretsu Fòrum, una de les majors xarxes d'inversors privats a nivell mundial, aquestes claus són:

1 – “Companys de viatge” de la inversió gràcies al networking que facilita l'activitat. Invertir amb algú que hi entén, i repartir les tasques de l'anàlisi ajuden a aprofundir molt millor en la viabilitat de la proposta.

2 – Valoració adequada de l'empresa. Entrar no només al preu més barat, sinó al preu que millor encaixa per a emprenedors i inversors és una de les claus que ens ajudaran a obtenir la millor rendibilitat al final del trajecte.

3 – Pacte de socis que incorpori aquelles clàusules de protecció dels minoritaris que permetin defensar la seva posició sigui com sigui l'evolució de l’startup.

4 – La Due Diligence com a diligència per a una anàlisi detallada i seguiment adequat de l’startup.

En aquest curs, els assistents tendran l'oportunitat de conèixer en profunditat conceptes relacionats amb les mètriques de les startups, la due diligence i el pacte de socis; tots ells relacionats amb la negociació i la inversió en empreses emergents.

El curs és gratuït i tindrà lloc a Palma els dies 12 i 13 de desembre a la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius.

Descarregau-vos el programa del curs.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0196 segons. IDI versió 3.2.0-dev