Noticas IDI

Millores importants a l'App de Pa d'Aquí

Trobar els forns de l’aplicació de Pa d’Aquí és encara més fàcil amb les novetats introduïdes. Ara, les persones usuàries tenen a la seva disposició un cercador que permet saber si un establiment forma part de la marca de qualitat simplement amb el nom del forn. A més, s’ha incorporat un mapa que facilita encara més la geolocalització dels punts de venda.

El passat mes d’octubre, l’IDI i l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears varen presentar l’aplicació per a mòbils de “Pa d’Aquí. Forn i Tradició”, que permet localitzar els forns adherits a la marca així com donar a conèixer la tipologia de pans considerats tradicionals a les Illes Balears. A través de l’app, les persones usuàries poden saber l’establiment de “Pa d’Aquí” que tenen més a prop, i els productes i les especialitats de cada forn.

L’objectiu és que l’aplicació sigui una eina de promoció per als establiments que elaboren pa de forma tradicional, a més de posar en valor l’ofici de la forneria i tot el món que l’envolta. L’IDI va crear juntament amb l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears el distintiu de qualitat “Pa d’Aquí. Forn i Tradició” per fomentar el consum de pa tradicional i saludable enfront de l’industrial.

Al voltant de 2.000 persones d’arreu de les Illes Balears ja s’han baixat l’aplicació al seu mòbil.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0216 segons. IDI versió 3.2.0-dev