Noticas IDI

Palma col·labora en la difusió de la guia per a la imatge exterior del comerç

L’Ajuntament de Palma, a través de l'Àrea Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, col•laborarà amb l’IDI en la difusió de la Guia de bones pràctiques per a la imatge exterior del locals comercials, editada per l’IDI dins del programa icomerç. L’objectiu de la publicació és proporcionar recomanacions a l’hora de projectar el disseny de l’exterior dels comerços.

La difusió de les guies es farà des del Servei d'Informació Urbanística situat a l'edifici de l'Av. Gabriel Alomar, 18, de Palma. Així, l’IDI ha entregat a l’Àrea de Planejament de l’Ajuntament de Palma un total de 100 guies perquè la ciutadania les pugui consultar i endur-se’n en cas de tenir en ment la posada en marxa d’un nou establiment comercial.  

La Guia és un document pràctic amb consells per tenir un comerç integrat, que respecti la composició arquitectònica de l’edifici i que aconsegueixi ser un reclam per al client. A més,  ofereix recomanacions a comerciants, dissenyadors i altres professionals sobre com projectar els rètols, els tendals, els tancaments o altres elements de la façana, sense perjudici d'haver de donar compliment a les ordenances de publicitat del municipi.

S’ha de recordar que aquesta publicació també es pot consultar i descarregar a la web de l’IDI, així com les altres guies editades per l’entitat i relacionades amb el comerç com són la Guia de marxandatge visual i aparadorisme per al comerç i la Guia de bones pràctiques per a les terrasses dels souvenirs.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0395 segons. IDI versió 3.2.0-dev