Noticas IDI

Passar de local a global

El propers dies 22 i 23 de gener es durà a terme el taller Extraordinàries al Centre Bit d'Inca. Aquesta iniciativa, que s'emmarca dins del projecte del mateix nom, té com a objectiu formar en transformació digital a 1.500 dones emprenedores de zones rurals de tot Espanya, per tal de potenciar idees i negocis actius que estan generant valor i economia local per impulsar-los a nivell global. Extraordinàries és un programa conjunt de la Zona from Facebook i Fundació Cibervoluntaris.

El programa Extraordinàries es desenvolupa a través de tres grans línies: formació presencial, fer visible i impulsar referents, i oferir eines i continuïtat.

La formació es realitza a través de tallers de sis hores adreçats a dones amb idees i negocis que creixen de l'àmbit local al global per formar-les en competències de màrqueting digital, design thinkingbranding digital, eines tecnològiques de gestió interna i innovació.

De totes les iniciatives que formen part dels tallers formatius presencials se seleccionaran les 10 millors emprenedores amb projectes i negocis de referència, capaces d'impulsar l'economia local, fer-la sostenible i escalable.

Aquestes 10 iniciatives formaran part d'un programa de mentoring amb coach d'alt nivell en processos de transformació digital a Zona from Facebook. A més, tindran l'oportunitat de presentar-la davant un jurat d'experts que seleccionaran la més interessant per donar-li suport en la seva expansió.

Finalment, se'ls ofereix continuïtat a través d'e-learning, una eina de formació en línia, accessible i gratuïta per a totes les persones que s'hi vulguin recolzar per generar transformació digital a la seva entitat.

Podeu inscriure-us-hi des d'AQUÍ.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0199 segons. IDI versió 3.2.0-dev