Noticas IDI

L’IDI impulsarà la creació d’espais expositius a sis empreses industrials

Un total de sis empreses s’han incorporat enguany a la nova edició del programa ExposabyIDI, que impulsa la creació d’espais expositius per a empreses industrials. Els participants actualitzaran la imatge de la seva empresa a partir de l’adequació de zones específiques als seus locals.

L’objectiu és incorporar el marxandatge visual i altres tècniques de venda per donar valor al producte local i fer-lo més competitiu. Per això, l’IDI proposa a les empreses la creació d’una àrea atractiva, amb estratègies d’exposició adequades a les noves demandes del client actual, en la qual mostrar als consumidors els productes fabricats.

Una de novetats d’aquesta edició d’ExposabyIDI és que s’ha obert el programa a diferents sectors industrials, ja que el pla pilot del programa es va centrar en quatre empreses d’hàbitat. Els participants d’aquesta convocatòria són el Col·lectiu Moda Mallorca, de moda i complements i Kaktus de Joieria; Eco Sa Teulera i Cervesa Ralf del sector agroalimentari; i pel que fa al d’hàbitat, Unicmall i Siurells Ca Madó Bet.

S’ha de destacar, un cop més, la col·laboració del programa amb l’escola de disseny EDIB per tal de promocionar el talent dels joves creatius. En aquest sentit, s’ha organitzat un concurs de disseny gràfic per realitzar l’actualització del logotip d’un dels participants d’ExposabyIDI, el Col·lectiu Moda Mallorca.

Precisament, aquesta associació és la primera a participar a ExposabyIDI 2020. Davant de les particularitats del grup, que no compta amb un únic espai físic de venda, es dissenyarà un prototip de corner destinat a establiments hotelers de cinc estrelles de Mallorca per connectar la seva clientela amb el producte dissenyat a Mallorca.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0266 segons. IDI versió 3.2.0-dev