Noticas IDI

La fira BOOT de Düsseldorf, darrera acció de promoció internacional del Saló Nàutic

Un any més, l'equip del Palma International Boat Show tanca la campanya de promoció en una de les cites nàutiques més importants a nivell internacional, la fira BOOT de Dusseldorf.

Aquesta acció compta amb un doble objectiu, tancar pràcticament tota la comercialització de l'esdeveniment de Palma, i dur a terme una promoció de la celebració del Saló Nàutic entre el públic internacional que acudeix a BOOT, sobretot, el procedent del Nord d'Europa, també contribuirà a donar a conèixer Mallorca com a destinació nàutica en un estand conjunt amb el Consell de Mallorca, que mostrarà la totalitat de l'oferta de l'illa com a centre nàutic del Mediterrani.

La fira BOOT, que se celebra del 18 al 26 de gener de 2020, compta amb la participació de 2.000 expositors repartits en disset pavellons que ocupen 220.000 metres quadrats. Es preveu que al voltant de 250.000 persones visitin l'esdeveniment. 

El Saló Nàutic de Palma conclou a BOOT la promoció internacional que es va iniciar en Monaco Yacht Show, i va continuar a Barcelona, Fort Lauderdale i METS.

Es tracta d'un important circuit que cobreix la promoció de la totalitat dels sectors representats a Palma i que posiciona la fira com una de les cites imprescindibles de la nàutica mundial.

La pròxima edició del Palma International Boat Show tindrà lloc del 29 d'abril al 3 de maig en el Moll Vell de Palma.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0181 segons. IDI versió 3.2.0-dev