Noticas IDI

El Brexit i la seva repercussió a les Illes Balears

Arran de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea sorgeixen moltes incògnites dels efectes que tindrà aquesta nova realitat sobre els ciutadans, empreses, administracions públiques i locals, i els sectors productius de les Illes Balears.

Conscients de la necessitat d'aclarir dubtes i oferir informació veraç, el Govern de les Illes Balears conjuntament amb el Centre Balears Europa i les Cambres de Comerç de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, han organitzat un cicle de jornades sobre el nou marc que regularà les relacions entre el Regne Unit i les Illes Balears amb el canvi de paradigma.

El cicle inclou 6 jornades informatives de dues hores de durada cadascuna. La primera jornada serà aquest divendres 24 de gener, a Pime Ciutadella.

Dilluns 27 de gener, es durà a terme la segona sessió a la Cambra de Comerç de Mallorca, durant la qual es tractarà el Brexit i el sector nàutic.

Dimecres 29 tindrà lloc una doble jornada informativa: el matí a la cambra de Comerç d'Eivissa i Formentera; i a la tarda a la Cambra de Comerç de Mallorca, on l'endemà, 30 de gener, es parlarà sobre el Brexit al sector turístic.

Queda pendent de programar la darrera jornada, prevista inicialment per al mes de febrer, i a la qual es parlarà sobre el Brexit i el sector agroalimentari.

Totes les sessions són gratuïtes però cal inscriure-s'hi.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0217 segons. IDI versió 3.2.0-dev