Noticas IDI

Innovació tecnològica i emprenedoria es donen cita al DayOne Innovation Summit

La jornada DayOne Innovation Summit, una jornada d’innovació tecnològica i emprenedoria, durant la qual es donarà a conèixer el nom de l’empresa guanyadora del Premi Emprenedor XXI.

La jornada, que tendrà lloc el dia 10 de febrer a la seu de Caixaforum de Palma, comptarà amb ponències i taules rodones sobre tendències en tecnologia en diverses àrees amb activitats centrades a fomentar el networking. El programa reunirà els principals protagonistes de l’ecosistema emprenedor, tecnològic i emprenedor de Balears.

Al final de la jornada, es lliurarà el Premi Emprenedor XXI, un guardó organitzat per Caixabank i ENISA amb la col·laboració de l’IDI i la Fundació Bit. En total, enguany s’han presentat 16 empreses al premi, que s’ha convertit en una cita clau per als projectes d’innovació a Espanya i Portugal.

La primera fase del Premi EmprenedorXXI és el guardó a l’empresa amb major impacte a la seva comunitat autònoma, que a les Illes Balears s’entregarà el proper 10 de febrer. El guanyador de cada comunitat autònoma se’n durà 5.000 euros.

Posteriorment, es guardonaran a nivell nacional les millors empreses dels sectors Agrofood (indústria agroalimentària), Health (salut), Sènior (serveis per a la gent gran), Mobility (solucions per a la mobilitat), PropTech (serveis per al sector immobiliari) i Impact (projectes d’impacte social), que rebran una dotació econòmica de 15.000 euros.

Tots els guanyadors accediran al programa d’acompanyament internacional a Sillicon Valley organitzat amb la Singularity University i una prestigiosa escola de negocis, o a una beca per participar en un curs internacional de creixement empresarial de la Universitat de Cambridge.

Inscripcions

FEDER

Pàgina carregada en 0.0245 segons. IDI versió 3.2.0-dev