Noticas IDI

Llucmajor se suma al programa icomerç

Llucmajor ha decidit adherir-se al programa de millora comercial icomerç de la Direcció General de Comerç i gestionat per l’IDI. Aquesta setmana han tengut lloc les primeres reunions de feina entre les tècniques del programa i la regidoria de l’Ajuntament del municipi per començar a analitzar el comerç de proximitat de Llucmajor.

A partir d’ara, es duran a terme enquestes als comerciants per tal d’involucrar-los en un procés que pretén ser una eina d’innovació per modernitzar el sector i millorar la competitivitat del comerç local. Després d’una jornada estratègica i d’analitzar les fortaleses i les debilitats del teixit comercial, tècniques de l’IDI elaboraran el Pla de Millora Comercial on es plasmaran les propostes de millora i de formació destinades als comerciants del municipi.

El programa icomerç analitza les particularitats de cada municipi per desenvolupar accions concretes que trobin un equilibri entre la qualitat de l’entorn, dels comerços, de l’espai públic urbà i dels serveis públics. Aquesta dinamització és necessària per motivar el comerç, vertebrar el territori, crear riquesa i fomentar la vida al poble. Una trentena de municipis d’arreu de les Illes Balears ja s’han acollit a les propostes d’icomerç.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0163 segons. IDI versió 3.2.0-dev