Noticas IDI

Passes a seguir per a la creació d'una empresa

Ahir va tenir lloc al Centre Bit de Menorca la primera de les quatre sessions dels tallers, de Creació d'Empresa, dirigits a les persones emprenedores de l'Illa. Aquesta formació està organitzada per l'IDI, juntament amb la Fundació Bit i el Consell Insular de Menorca, i s'emmarca dins l'Itinerari formatiu del programa iemprèn de l'IDI.

La sessió inicial va anar a càrrec del cap del servei d'informació i talent empresarial de l'IDI, Pere Jiménez, el qual va explicar quin és el perfil necessari per emprendre un negoci i les sis fases de la creació d'una empresa: mapa mental prioritzat i model Canva, validació pel mercat, forma jurídica i tràmits, pla de negoci, finançament i finalment la posada en marxa.

Les 25 persones assistents varen seguir amb molt d'interès la informació, que durant les dues hores i mitja de durada, va proporcionar de manera didàctica el ponent. A la propera sessió del 13 de febrer, s'explicarà el pla de màrqueting i les seves fases: analitzar el mercat i definir els productes/serveis, preus, comunicació, distribució/punt de venda del negoci. La següent sessió del mes de febrer tindrà lloc dia 27, durant la qual s'explicarà de manera pormenoritzada el pla econòmic i financer, així com recursos per al finançament del negoci.

Tancarà l'itinerari formatiu la sessió sobre les formes jurídiques, els tràmits i les subvencions, i això serà el 12 de març.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0196 segons. IDI versió 3.2.0-dev