Noticas IDI

La producció ecològica balear es promociona a Biofach

La producció ecològica de les Illes Balears participarà un cop més de forma conjunta a la fira Biofach de Nuremberg, considerada l’esdeveniment líder mundial d’alimentació ecològica. L’estand, que es presenta sota el nom de Bio Illes Balears, acollirà un total de vuit empreses, dues més que l’any passat, procedents de Mallorca i d’Eivissa. L’espai ha estat dissenyat per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), entitat depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, i compta amb 40 metres quadrats amb una imatge de l’il•lustrador Bartomeu Seguí que recull l’essència dels productes que es presenten a Biofach.

Els visitants trobaran a l’estand una mostra representativa dels productes ecològics de les Illes: espècies, sal, confitures, aigua de mar, i derivats de la tomàtiga i de la garrova. Les empreses que participen enguany a Biofach són Agromallorca SAT, Es Garrover de Mallorca, Especias Crespí, Flor de Sal d’Es Trenc, Ibiza y Formentera Agua de Mar, Oli Nostro, Olíric, i Son Moragues Valldemossa.

L’IDI i la Cambra de Comerç han coordinat la presència d’aquestes empreses a Biofach. S’ha comptat també amb la col•laboració de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA). De fet, aquest serà el quart any d’aquesta iniciativa publicoprivada que permet a les empreses de producció ecològica tenir una presència a un dels mostradors més importants a nivell mundial.

Biofach, fira d’aliments ecològics, se celebra del 12 al 15 de febrer a Nuremberg. L’esdeveniment compta amb més de 2.900 expositors de tot el món i 45.000 metres quadrats d’exposició. L’any passat, la fira va tenir més de 52.000 visitants, més de la meitat internacionals.

 

FEDER

Pàgina carregada en 0.0266 segons. IDI versió 3.2.0-dev