Noticas IDI

Flip Food, Hotelbreak, Modosmart, NuMat Medtech, finalistes dels Premis EmprenedorXXI

El comitè tècnic de la tretzena edició dels Premis EmprenedorXXI ha seleccionat les empreses Flip Food, Hotelbreak, Modosmart, NuMat Medtech com a finalistes entre totes les que opten al guardó. El jurat es reunirà el proper dia 10 de febrer per decidir l’empresa que se’n portarà el guardó, que es lliurarà el mateix dia en una cerimònia al Caixa Fòrum Palma.

Els Premis EmprenedorXXI estan organitzats per CaixaBank, a través de la seva divisió especialitzada per a empreses de tecnologia, innovació i els seus inversors DayOne, i coatorgada pel Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'ENISA, Empresa Nacional d’Innovació. També hi col·labora la Comunitat Autònoma a través de dos òrgans instrumentals, com són l’IDI, depenent de Vicepresidència i Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, i la Fundació Bit, depenent de Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització.

L’empresa guanyadora es donarà a conèixer durant el Day One Innovation Summit, una jornada que conjuga ponències i taules rodones sobre tendències en tecnologia amb activitats de networking. De les 16 empreses presentades a la convocatòria d'enguany, 8 han estat seleccionades i d'aquestes, Flip Food, Hotelbreak, Modosmart, NuMat Medtech són les finalistes:

Flip Food
Produeixen begudes saludables amb dos propòsits molt clars: la salut de les persones i del planeta. Rescaten fruites i verdures “simpàtiques” i sense vida comercial, els donen una altra oportunitat, i les converteixen en sucs cold pressed, llimonades, smoothies 100% naturals. És la seva manera d’evitar el malbaratament alimentari.

Hotelbreak
Marketplace de vendes d’experiències a hotels sense allotjament. Permet als hotels sufragar els costos alts d’inversió per millorar les instal·lacions i el poc ús d’aquestes, mentre ofereix a locals i turistes noves formes de gaudir de la zona accedint a serveis d’hotels sense haver d’allotjar-s’hi.

Modosmart
Startup fundada amb l’objectiu de desenvolupar dispositius IoT i solucions per estalviar energia a llars i edificis. L’empresa es focalitza en el sector dels habitatges turístics, i ha creat un sistema de control intel·ligent anomenat MODO, capaç de controlar l’aire condicionat en funció de la presència de les persones a l’interior.

NuMat Medtech
Empresa biotecnològica dedicada al desenvolupament de biomaterials innovadors i tractament de superfície per a dispositius anatòmics com implants dentals, pròtesis ortopèdiques i dispositius per a l’emplenat, reconstrucció i regeneració de l’os.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0233 segons. IDI versió 3.2.0-dev