Noticas IDI

Objectiu, potenciar el sector del disseny de les Illes Balears

Després d’un primer contacte el passat mes de setembre a la London Design Fair, el conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, acompanyat de la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis, es va reunir ahir amb els responsables del Barcelona Centre de Disseny (BCD), del Museu del Disseny de Barcelona i del Disseny Hub Barcelona (DHB) amb l’objectiu d’intercanviar experiències i explorar vies de col·laboració pel que fa a la promoció del talent creatiu i al posicionament d’empreses i dissenyadors tant en l’àmbit local com el nacional i internacional.

En aquest sentit, el vicepresident del Govern i la directora de l’IDI han explicat que la intenció de l’IDI és treballar per potenciar el projecte Made in Mallorca, implicar en major mesura no només el sector i els dissenyadors, sinó també a la ciutadania en general, i fer feina per el canvi de model productiu.

La directora gerent de l’IDI ha recordat, a més, que “el Made in Mallorca és una exposició col·lectiva de productors locals que destaquen pel disseny i la qualitat dels seus productes i que s’articulen al voltant d’una marca molt poderosa: Mallorca”. A la trobada també hi assistiren dues de les tècniques del servei de l'IDI, disseny a l'empresa, Beatriz Pino i Bárbara Beltrán, que són les encarregades de gestionar l'organització i coordinació de l'exposició Made in Mallorca_in Palma.

El Disseny Hub Barcelona és un equipament municipal obert, innovador i experimental dedicat a impulsar l’economia del coneixement, la creativitat i la innovació. Es tracta d’un centre multifuncional i pluridisciplinar que actua per situar el sector del disseny com un referent a Europa i al món.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0168 segons. IDI versió 3.2.0-dev