Noticas IDI

NuMat Medtech empresa guanyadora del Premi EmprenedorXXI 2020

L’empresa biotecnològica NuMat Medtech, dedicada al desenvolupament de biomaterials innovadors i tractament de superfície per a dispositius anatòmics com implants dentals, pròtesis ortopèdiques i dispositius per a l’emplenat, reconstrucció i regeneració de l’os, ha estat la guanyadora de la tretzena edició dels Premis EmprenedorXXI de Balears de CaixaBank.

El vicepresident de les Illes Balears i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, i la consellera d’Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, han lliurat els guardons aquest matí al CaixaFòrum de Palma, juntament amb representants de Caixabank, Oriol Rueda, i d’Enisa, Alvaro de Frutos.

Els Premis EmprenedorXXI tenen com a objectiu principal identificar, reconèixer i acompanyar les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement d'Espanya. Estan organitzats per CaixaBank, a través de DayOne, i coatorgats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través d'ENISA, Empresa Nacional d’Innovació. També hi col·labora la Comunitat Autònoma a través de dos òrgans instrumentals, com són l’IDI, depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, i la Fundació Bit, depenent de la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització.

El premi per al guanyador, NuMat Medtech, inclou una dotació econòmica de 5.000 euros i una beca per participar en un programa d’acompanyament internacional a Sillicon Valley o a la Universitat de Cambridge. Els finalistes d'aquesta edició han estat Flip FoodHotelbreak y Modosmart.

Enguany, un total de setze empreses han estat seleccionades per als Premis EmprenedorXXI a Balears. Tot i no haver guanyat el guardó a l’empresa més innovadora de Balears, els participants poden optar encara a la categoria de millor empresa estatal dels sectors agroalimentari, salut, sènior, mobilitat, immobiliari i impacte social.

FEDER

Pàgina carregada en 0.0289 segons. IDI versió 3.2.0-dev